jún
18
A környezetszennyezés révén egyre fokozódik a káros anyagok bejutása a szervezetünkbe. Ezekre a káros vegyületekre nincs genetikailag meghatározott méregtelenítő rendszerünk, így a salakanyagok felhalmozódásával kell számolnunk. (Csak egy példa: egy év alatt 2 kg szilárd szennyezést lélegzünk be és kb. 55 kg adalékanyagot fogyasztunk el.)
 
 

A szervezet, fizikai, pszichikai és mentális szinten egyaránt koszolódik, piszkolódik, használódik, mint minden a környezetünkben, ezért időközönként nagytakarítást kell végeznünk. Gondoljunk csak bele, hogy milyen lenne az ablaküveg, melyet 20-30 vagy esetleg 50 éven át sem tisztítanánk meg. Még belegondolni is kellemetlen, ugye? Nos, erről van szó. Tisztítani és takarítani kell, hogy megújulva könnyebben és egészségesebben lehessen a mindennapokat megélni.
Ezért a szervezetünket rendszeresen méregtelenítenünk kell. Ezt többféle módon megtehetjük: böjttel, bio zöldség, vagy gyümölcskúrával, gyógyteákkal, béltisztítással stb.

Ázsiai természetgyógyászok szerint legegyszerűbben a talpunkon elhelyezkedő reflex zónákon keresztül szűrhetjük ki testünkből a nyirokrendszerben keringő, illetve a lerakódott méreganyagokat, hiszen a keleti egészségszemlélet szerint minden szervünk stimulálható és gyógyítható, a talpon lévő reflexpontokon keresztül. A Detox Patch tapasztalatok alapján ezekre a pontokra hat jótékonyan és intenzív méregtelenítésével segíti a szervezet egyensúlyát. Segítségével kényelmesen, biztonságosan tisztíthatjuk meg szervezetünket a benne felgyülemlett káros anyagoktól. Folyamatos a hatása, hiszen azt 8-10 órán keresztül fejti, ki ezért nem terheli túl a szervezetet.

A méregtelenítő tapasz segíthet a szervezet megtisztításában és a használata roppant egyszerű: este, a megtisztított talpfelületre kell felragasztani és reggel eltávolítani. Megdöbbentő, hogy hogyan változik el a tapasz színe, ahogy a sok szennyet eltávolítja a testünkből.

Terméktapasztalatok a Detox Patchről

 

6 éjszakán keresztül  használtam a talpamon  és segítségével végre beindult a súlycsökkenés.

Egy közeli ismerősöm, akinek szintén ajánlottam, ugyanerről számolt be, igaz, hogy Ő nem 6 egymást követő éjszakán keresztül  használta,  hanem kb. 3 hetes intervallum alatt fogyott  el  a 6 éjszakára való adag. Chlorophyllt fogyaszt mellette  napi  2 evőkanállal. (Zsolnai Klára, Szeged) 

Már az első használat után tapasztaltam, hogy rengeteg szutykot kihozott a tapasz a talpamon keresztül! A talpamon a bőr gyönyörűen kisimult, finom, puha lett a tapintása, ami nagyon meglepett, mert előtte hámló, durva volt a bőrfelület mindenféle krém ellenére.

Javaslom, hogy a tapasz felhelyezése után tekerjük be folpackkal, tegyük dunsztba a lábfejet! Egyrészt hatékonyabb, másrészt reggel, mikor lelépünk az ágyról, nem fog nyomot hagyni a padlón a tapaszból kibuggyanó ragacsos méreganyag-massza. (Nagy Gabriella, Szeged)

A tapasz megjelenésekor éppen méregtelenítő kúrára készültem, így úgy döntöttem, hogy kiegészítem a szokásos tavaszi kúrát. 9 napon keresztül használtam, a 9. nap reggelére fehér maradt. Az első 5 napon viszont minden reggelre sötétbarnára színeződött. Napról napra jobb kedvűnek, életerősebbnek éreztem magam. A tapasz segített a télen összeszedett súlyfelesleg leadásában is. (H. K., Budapest)

További információk a Detox Patch-ről, és vásárlási lehetőség itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jovitamin.blog.hu/api/trackback/id/tr411194291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SG.hu WebTop freestat.hu
süti beállítások módosítása