dec
21

 A jukka eredetileg az Egyesült Államokban, Mexikóban és a Karib-szigeteken honos, örökzöld növény. Számos gyógynövény (pl. a pongyolapitypang, a csalán és a fűzfakéreg) képes arra, hogy vízhajtással, az anyagcsere felgyorsításával fokozza a salak- és méreganyagok kiürülését, és ezzel lényeges javuláshoz vezessen. Hasonló, bár fokozottabb hatással bír a jukka is. A jukka titka minden bizonnyal abban is rejlik, hogy rendkívül szélsőséges éghajlati viszonyok közepette is megél. A belőle készült kivonat számos enzimet, szaponint, klorofillt, antioxidánsokat és más hatóanyagokat tartalmaz. A jukka többféle módon is hat az emberi szervezetre. Fő hatása egyik összetevőjében, a szaponinban rejlik. Ennek a természetes szteroid hatású anyagnak az ajánlott dózisban nincsenek mellékhatásai, az emésztőrendszert nem izgatja, szemben az állati és a mesterséges szteroidokkal. Meggyorsítja a bélben a szerves salakanyagok lebontását, így természetes vastagbéltisztító. Ez a tisztítás elősegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását is.

Figyelmeztetés a(z) Pure Yucca használatához
FIGYELEM!

- Tisztítókúra idején fokozottan fontos a bőséges folyadékbevitel, ezért 1-2 nagy pohárnyi vízzel vegyük be a kapszulákat. Napi 2-3 liternyi folyadék fogyasztása kívánatos, hogy a méreganyagok könnyebben ki tudjanak ürülni a szervezetből.

- A jukkakúra kezdetekor előfordulhat bőséges vizeletürítés, hasmenés, vércukor- és káliumszint-csökkenés. Ez az anyagcsere-gyorsító, méregtelenítő hatás következménye. Korrekt adagolás, megfelelő táplálkozás, esetleg dietetikus szakember által összeállított növényi étrend mindezt kiküszöbölhetővé teszi.

- Gyermekek 10 éves kor alatt csak orvosi javaslatra fogyaszthatják.

- A szárőrlemények tartalmazzák a legtöbb hatóanyagot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jovitamin.blog.hu/api/trackback/id/tr622530314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SG.hu WebTop freestat.hu
süti beállítások módosítása