okt
12
Életünk nagy részét talpon töltjük, ebből kiindulva fokozott figyelmet kell(ene) szentelni lábunk egészségének. Ez nem pusztán esztétikai kérdés, a huzamos ideig tartó terhelés nagyon megviselheti lábunkat, melynek első jeleként bedagadás, fájdalom, és a lábak elnehezülése jelentkezhetnek. A panaszokat fokozhatja a túlsúly, illetve a nem megfelelő (ám sokszor divatos) lábbelik alkalmazása is. Nem is gondolnánk, hogy vénáink mennyire kemény munkát végeznek nap mint nap. Szinte állandóan a gravitáció ellenében kell pumpálniuk az oxigénben szegény vért felfelé, a szív irányába. Ennek napi mennyisége a 7000 litert is elérheti. Vénáink egészségét számtalan praktikus dologgal támogathatjuk, melyek jellemzően külsőleg alkalmazandók (hideg vizes fürdő, masszírozás, lábak felpolcolása), de általában már csak kialakult panaszok enyhítése kapcsán kerül rájuk sor. Ezek haszna vitathatatlan, de gondolnunk kell a megelőzésre is. A Vein ProteX hatóanyagai támogatják a vénák egészségét, egészséges működését. A szőlőmag számtalan, vénák egészségét szolgáló készítmény alapja. A benne található polifenolos komponensek (pl. az oligomerikus proantocianidinek, ld. még OPC) elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásokkal szemben. Erőteljes antioxidáns hatású továbbá a heszperidin komplex és a C-vitamin. Utóbbi, számos más jótékony hatása mellett szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában is. A készítmény a fentieken túl még két értékes növény, a gyömbér és kurkuma kivonatát is tartalmazza. A vénák egészsége érdekében a készítményt célszerű a VeinCare krém rendszeres használatával kiegészíteni.
Figyelmeztetés a(z) Vein ProteX használatához
A készítmény nem helyettesíti az orvosi konzultációt és kezelést. Vénás betegségek fennállása esetén keressen fel szakorvost!

A készítmény terhesség és szoptatás alatt történő alkalmazása esetén kérje ki orvosa előzetes véleményét!

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább 3 hónapos, kúraszerű alkalmazás javasolt.

Vein ProteX
aktív hatóanyag/tabletta:
C-vitamin                                                                               250 mg
MSM (methyl-sulfonyl-methane)                                   150 mg
Oligomerikus Proanthocianidin Komplex (szőlőmagból) 100 mg
Gyömbér kivonat (st. 40% gingerol)                                        66.6 mg
Kurkuma (st. 95% kurkumin)                                                  50 mg
Heszperidin komplex                                                              15 mg

A bejegyzés trackback címe:

https://jovitamin.blog.hu/api/trackback/id/tr882365206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cukorbeteg · http://www.macosz.hu/ 2010.11.01. 20:07:26

Nagyon régóta kerestem egy ilyen leírást. Köszönöm :)

kopifrappapapa 2010.11.02. 10:12:10

@Cukorbeteg: Remélem sokat segített! Ha bármiben segítségre lehetek, nyugodtan lehet szólni! :) További szép napot!
SG.hu WebTop freestat.hu
süti beállítások módosítása