sze
30

A Mega B-Complex összetételénél fogva támogatja a tartósan fennálló, extrém stresszhatásnak kitett szervezet egészséges működését.
Megnövelt mennyiségben tartalmazza az összes fontos B-vitamint, továbbá a B7-vitamint(biotin), a para-amino-benzoesavat (PABA), a kolint (B8) és az inozitolt (B9). A különböző összetevők optimális arányban és együttesen fejtik ki szükséges élettani hatásukat ebben a korszerű, folyamatos felszívódású készítményben, amely elősegíti szellemi frissességünk formában tartását, segít felszabadítani a tápanyagokból az energiát, valamint hozzájárul egyes fontos életfolyamataink normál működéséhez.
A B-vitamin-család szerepe a szervezetben nagyon sokrétű. A legtöbbről elmondható, hogy részt vesz a szénhidrát (B1, B2, B3, B5), a zsír (B1, B2, B3, B5, B7), a fehérje (B2, B5, B6), illetve a nukleinsav anyagcseréjében, és ezáltal a szervezetünkben zajló fontos folyamatok elválaszthatatlan részét képezi.
A B2-, a B6- és a B12-vitamin fontos szerepet játszik a normál vérképzésben a vörösvértestképzés, illetve a vasanyagcsere segítése által.
A B1-, a B2-, a B3- és a B6-vitamin, valamint a cianokobalamin (B12) hozzájárul az idegrendszer egészséges működéséhez. A folsav (B4) szerepet játszik a normál vérképzésben és az egészséges sejtosztódásban.
A B5-vitamin a leírtak mellett számos, a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen anyag (például szteroidhormonok, ingerületátvivő anyagok) előállításában játszik fontos szerepet. A kolin és az inozitol szintén az idegiingerület-átvitel fontos szereplője.
A para-amino-benzoesav (PABA) szervezetünk oxidatív folyamatainak egyik fontos védőfaktora, emellett hasznos a szervezet jótékony mikroorganizmusai számára is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jovitamin.blog.hu/api/trackback/id/tr262335011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SG.hu WebTop freestat.hu
süti beállítások módosítása